Casablanca

Home Kitchen • Marokkaans Lees meer
Als kunstenaar beschouw ik koken als een kunst die door de generaties heen verandert en evolueert. Voor mij is koken een kunstvorm die positieve energie, creativiteit en liefde vereist. Ik kook graag gerechten uit alle keukens van de wereld en experimenteer met verschillende smaken, vooral met mijn eigen creatieve gerechten. Als Marokkaan ben ik dol op de Marokkaanse keuken, vooral op de speciale gerechten die we serveren bij gastvrijheid en op huwelijksfeesten. Deze gerechten hebben een lange geschiedenis, zoals de Bastilla. Het idee om dit gerecht te koken ontstond toen ik Nederlandse vrienden uitnodigde voor een maaltijd. Ze waren allemaal gefascineerd door de smaak van de prachtige combinatie van zoete en hartige kip, gemaakt met traditionele kruiden zoals natuurlijke saffraan, Ras el hanout en kaneel.
31 min € 2,32 Min € 11,50
Bastilla Kip Bastilla Vis Catering
  • Bastilla Kip
    € 11,50

    Gevuld filovel, met gekruist kipkruiden speciaal gerecht, kaneel, gember, verse huisgemalen ras el hanout, honing, amandelen en peterselie.

  • Bastilla Vis
    € 12,50

    Een mengsel van visvlees, schaaldieren, vermicelli en champignons, allemaal gekruid met een goede kruiden (charmoula), en verpakt in dit krokante omhulsel van baksteendeegvellen zodat smaken en smaken zich vermengen!

  • Catering 10 personen
    € 130,00

    Combinatie van kip en vis bastilla voor 10 personen