Saigon Home

Asian • Home Kitchen • Vietnamees Lees meer
Hallo allemaal, meneer Nguyen hier! Ongeveer 35 jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd, vanuit Saigon, Vietnam. Ik woonde eerst in Den Haag, maar ben 10 jaar geleden verhuis naar Rotterdam met mijn familie van 4. Een van de manieren waarbij ik Vietnam toch in mijn huidige leven behoud is door koken! Ik sta graag in de keuken om gerechten te maken die mij familie voor mij op tafel zette toen ik nog een kleine jongen was. Ik doe veel goede herinneringen op aan Vietnam en mijn opbrengst via de smakelijke recepten die al generaties lang oud zijn. Ik heb altijd met plezier de meest authentieke Vietnamese lekkernijen voor familie en vrienden bereid, en nu doe ik dat ook voor jullie! Ik hoop dan ook voor u een stukje Vietnamees mee te geven via de vele smaken en geuren die mijn familierecepten bevatten.
40 min € 2,00 Min € 18,00
Voorgerechten Noedelsoep Chef's specialiteiten
 • Vietnamese Kip Loempia's
  € 4,50

  Vers gefrituurde kip loempia's (3 stuks)

 • Huisgemaakte Lenterollen
  € 5,00

  Verse lenterollen gevuld met vermicelli, kruiden en keuze uit garnalen, rundvlees of vegetarisch (2 stuks)

 • Noedelsoep rundvlees speciaal
  € 13,00

  Verwarm jezelf met een heerlijke rijstnoedelsoep van runderbouillon, met dungesneden rundvlees en beefballen. Perfect voor de wintertijden!

 • Vietnamese Pannenkoek
  € 15,00

  Crispy pannenkoek, maar op de Vietnamese manier! Gevuld met zoetzure rauwkost, taugé en keuze uit garnalen en spek of rundvlees, met huisgemaakte saus